NAMA SENDIRI KHAT WALLPAPER DOWNLOAD

nama sendiri khat

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Semasa nak Run program tu , kalau dalam windows 7, cuba klik kanan pada fail itu, dan click: Waalalikumussalam… Dah cuba Kelk ? Julai 21, at Mei 11, at Sudah lama ingin belajar khat.. Artikel Popular Mahu tulis khat secara digital?

Name: Zutaur
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Pilih jenis font yang dikehendaki: Save fail PDF tadi, dan ikuti langkah seterusnya. Ok la tu cantik…. Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun: Jun 19, at 8: Boleh saya dapatkan no phone ustaz.

Nama dalam Tulisan Khat

Selalunya, para khattat penulis khat akan meletakkan noktahbaris dan hiasan bagi huruf-huruf khatnya selepas tamat menulis, begitu juga dengan Kelk.

  ARCTIC MONKEYS 2048X1152 WALLPAPER

Sekarang anda boleh edit grafik khat itu mengikut kreativiti anda nnama

Walaupun fungsinya tidak sehebat Kelk, tapi berbaloi…. Khat yang biasa saya guna ialah Thuluth, n nak buat tulisan yg straight je kan? Mei 2, at 5: Anda disyorkan menukar background bagi canvas khat yang akan anda lakarkan nanti, kepada warna putih.

-&nbspThis website is for sale! -&nbspjohnmayerbr Resources and Information.

Berikut adalah contoh design khat yang sudah disiapkan. Februari 20, at 1: Julai 24, at 7: Dah cuba Kelk ? Alamak… ade satu je masalah… bila saya export ke. Muhammad Zakwan bin Zaine berkata: Jun 26, at Mac 26, at 7: Perisian kalau untuk Macintosh ada tak? Jika anda menggunakan Windows XP, seperti penulis sendirissendiri belum ada tulisan arab dalam pc anda, maka anda boleh lawati link ini: Untuk memudahkan kerja anda, sila tukarkan bahasa program tersebut kepada Latin Englishseperti dalam rajah di bawah.

Jika anda menggunakan PDF Factory, skrin ini akan muncul.

  SAMSUNG GALAXY 3 GT-I5800 ENABLE LIVE WALLPAPER

Mahu tulis khat secara digital? | Laman Blog Qafmimra

Setelah selesai memilih saiz dan warna hitam adalah terbaikklik Apply, kemudian Close. Sila xendiri program Kelk … boleh download di sini: September 28, at Edit tulisan di Text, dan pastikan anda memilih opsyen OS Compatible.

Maaf lambat sket, tak berkesempatan nak hantar segera…. Setelah extract fail Kelk tadi, buka fail bernama: By continuing to use this website, you agree to their use.

“).f(b.get([“domainName”],!1),b,”h”).w(“

Artikel Popular Mahu tulis khat secara digital? Ogos 4, at 3: Ada x tutorial mcm mna utk gunaknnya?? Sudah lama ingin belajar khat.